• Keramische Wandtegels

  Wandtegels zijn niet altijd even dik als vloertegels maar worden minder hard gebakken waardoor ze niet geschikt zijn voor op de vloer. Wandtegels zijn leverbaar als vierkant, langwerpig, hexagon. Groot of klein en in vele kleuren.

 • Keramische Vloertegels

  T-Stone heeft een ruime keuze uit vloertegels van diverse afmetingen, kleuren en structuur. Met deze enorme keuzemogelijkheid bepaalt niemand anders dan uzelf wat voor uitstraling uw ruimte zal krijgen.

 • Keramisch houtlook

  Keramisch houtlook is niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarbij biedt keramisch hout ook nog eens een tal van voordelen t.o.v. echte houten vloer. Zo hoeft keramisch niet geschuurd of gelakt worden. Keramisch hout kan ook in vochtige ruimtes gebruikt worden.

 • Oud Hollandse witjes

  Friese tegeltjes of Hollandse witjes zijn oud Hollandse tegeltjes. De afmetingen van de witjes zijn 13x13 15 x 15 20 x 20. De  witjes zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Elke kleur kan vervaardigd worden. Zo kunt u denken aan blauwe witjes, roze witjes, rode witjes etcetera.

 • Keramische Patroon tegels

  Deze tegels zijn geïnspireerd door de oude designs van de cement tegels, maar dan met een moderne touche. Voordeel van een keramische patroon tegel is dat deze onderhoudsvrij is en te gebruiken voor zowel vloertegels als wandtegel. in diverse maten leverbaar maar de meest uitvoering zijn verkrijgbaar in 20 x 20 

 • Groot formaat tegels:

  Tegels worden steeds groter geproduceerd 90 x 90 , 120 x 120 160 x 160 60 x 120 enz. Deze tegels laten ruimtes groter lijken en zijn perfect te combineren met andere tegels. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek tegels.

   

 • Plinten

  T-Stone kan ook zorg dragen voor op maat gemaakt plinten. In verschillende hoogtes en uitvoeringen.