• Een sterk merk.
  Sopro biedt een compleet assortiment op het gebied van Tegel- en Bouwstoftechniek. Door onze duidelijke merkenstrategie zijn wij tot een maatgevende specialist op dit gebied uitgegroeid. Het beste bewijs hiervoor: Sopro’s No.1 – is een in heel de branche bekende en gewaardeerde S1-Flexlijm.
  Daarbij is het de bundeling van onze competenties welke ons zo sterk maakt, de langdurig gegroeide cement-know-how in verbinding met de bouwchemische know-how. 
  Dubbele sterkte, welke op deze manier alleen Sopro U kan bieden.


  Een uitmuntende productkwaliteit.

  Het veelomvattende Sopro-productprogramma met een continu hoog aantal van nieuwe producten zorgt voor een totale afdekking van elke vraag op het gebied van tegel- en bouwstoftechniek. Met een productkwaliteit, die onder alle omstandigheden aan de hoge eisen van een professionele verwerking voldoet: gemakkelijk te verwerken is, hoogste zekerheid en bestendigheid biedt, als ook in overeenstemming is met de technische regels en de voorschriften van arbeid- en milieuwetgeving. Goedgekeurd door vele proefrapporten van onafhankelijke, erkende testinstituten.

   

  Lees meer