• Composiet

  Dit kwartscomposiet is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten worden via een uniek procedé gebonden tot een oersterk materiaal dat de vergelijking met diamant doorstaat.
  Composiet kan men gebruiken voor keuken, badkamer, vloeren, trappen,...

  Maatvast en schokbestendig:


  Het leven gaat niet zonder slag of stoot, maar dat deert het kwartscomposiet niet. Het heet dan ook een werkblad. In vergelijking met andere oppervlakten, zelfs graniet staat de schokbestendigheid buiten kijf. Kwartscomposiet is niet alleen maatvast het heeft ook een uitmuntende mechanische sterkte. 


  Corrosie-en vochtbestendig:
  De duurzame eigenschappen van kwartscomposiet veegt letterlijk de vloer aan met corrosie of vocht. Het uiterst harde materiaal is bestand tegen de inbeukende natuurkracht van corrosie of vocht.

  Het gebruiksgemak en de vele toepassingsgebieden van dit ingenieus en steengoed materiaal staan buiten kijf. Neem de overtreffende trap van duurzaamheid.


  Krasvrij en zuurbestendig:


  Elke keuken is een leef keuken en in elke leef keuken wordt geleefd. Het kwartscomposiet vormt alvast de perfecte basis voor het leven. Een werkblad uit kwartscomposiet zorgt er immers voor dat je alle dagen geniet. Zorgeloos geniet.


  Kleurengamma:
  Zo uitgebreid de toepassingsmogelijkheden, zo gevarieerd is het kleurengamma. Door de ingenieuze samenstelling van kwarts, hars en kleurenpigmenten is de kleurenkaart nagenoeg onbeperkt.