• Maak kennis met Leveltec  het revolutionaire vloersyteem  van Profilitec
    


  Loodrechte vloeren  in  een handomdraai. Dat  is wat Leveltec voor u kan doen. Deze kleine,  groene schroefdopjes zorgen ervoor dat uw vloeren in 1 klik 100% loodrecht liggen. Geen  gesukkel  en tijdrovende metingen meer met waterpastoestellen. Voortaan vertrouwt u op Leveltec.
  Leveltec  :  het legsysteem met een klik. 


   

  Hoe werkt het?


  Plaats de schroefbasis onder de vloer . De geringe dikte en de geringe afmeting van de basis interfereert niet met de lijm en definieert een naad van 1.7 mm (overeenkomstig met de UNI 11493 standaard.
  Plaats de dop verticaal tot hij de tegel raakt zonder evenwel te schroeven. 1 klik volstaat voor een automatische en optimale  installatie waardoor de installatietijd aanzienlijk korter wordt.
  Nivelleer  de tegels door de dop  lichtjes te draaien zodat er een perfecte uitlijning  ontstaat met de oppervlakte.
  Verwijder de Leveltec  wanneer de lijm volledig droog is. Sla met een rubber hamer tegen de dop. Let op dat u de richting van de naad volgt. De schroef breekt los aan de basis en laat geen resten na.
  Druk op de schroefdraad om de dop los te maken. De dop is nu klaar te hergebruiken.
   

  Vloerprofielen


  Verbinden van verschillende vloermaterialen,compensatie van verschillende hoogte,afzetten van randen,afsluiten van traditionele profielen…allemaal mogelijk met vloerprofielen van Profilitec.
   Multifunctionele vloerprofielen, profielen voor mozaïek en dunne tegels, scheidingsprofielen,overgangsprofielen en eindprofielen voor hout of laminaatvloeren,tapijt …..al deze profielen worden verpakt geleverd.


  Trapneus profielen


  Er gebeuren zeer veel ongevallen op trappen: één van de  redenen, waarom wij een groot gamma trapneus profielen leveren. Bovendien kan men de treden een nieuwe vorm geven,door het gebruik van deze Profilitec profielen.


  Muurprofielen


  Verbinden,beschermen,en decoratief versieren: dit zijn de functies van deze productlijn. Op de hoeken worden keramische tegels beschermd en mooi afgewerkt: een duurzame oplossing voor de afwerking. Deze profielen helpen ook bij een professionele afwerking van rechte verticale randen.